garage fixat

En mycket trevlig helg har passerat.
I lördags var jag och Danne hemma hos Gull-Maj, vi åt god mat och skrattade så tårarna rann och käkarna ömmade. Mamma, Eleonore, Christer, Rickard och Johanna var också där, så det var en ganska stort gäng.

I söndags åkte jag och Danne hem till pappa och firade fars dag. Något halv avslaget eftersom jag nog åt något jag inte riktigt tålde i lördags, så jag var ganska off, pappa var också lite halv dålig, Danne var trött. Den enda som var pigg var Christel. Det var skoj att träffa Christel, var ju ett tag sedan, är alltid lika trevligt då hon är med.
När vi alla 4 nu var samlade passade vi på att skriva under en fullmakt för pappa. Så om han skulle hamna i en situation då han inte kan ta hand om sig själv eller sin ekonomi så har jag fullt ansvar för allt. Är ju en trygghet för honom, då slipper man anlita en godman som man inte vet vem det är... Så det var ju skönt att det blev gjort. Pappa har pratat om det sen i somras, så nu äntligen....

idag har vi bestämt att Danne ska äntligen få hyra ett garage som min kusin Göran och min kusin Peter fixat åt honom. det kommmer bli ganska dyrt, men då slipper vi att höra om det mer. Vi tar den smällen. Naturligtvis kommer jag hjälpa Danne att betala, det var ju ändå min farmor som sa att vi skulle ta hennes garage, så därför känner jag lite skuld och betalar därför nästan halva summan, jag känner att det är inte mer än rätt. Varför ska Danne behöva betala allt själv. Nu hoppas vi på att vintern går fort så han kan sälja bil(fan) och på så sätt slippa en massa utgifter. Då e de nice ;)

Till helgen åker vi till Joanne och Fidde i Jönköping♥. Jag och Danne har tagit semester på fredag, då ska vi röja hans lägenhet, ska bli skönt. Sedan sticker vi kanske på bio på kvällen. Sedan åker vi upp till Jönköping i Snaben som Danne kallar sin bil på lördag fm. Saknar faktiskt stan, ska bli härligt att andas in luften i småland igen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0