Armont och happenings

Jag har alltså fortfarande ont i armen, men det är i alla fall bättre idag än igår. Jag tycker så himla synd som min kollega Madeleine, hon fick massage av en på jobbet dagen efter sprutan, under massagen domnade hennes vänstra arm bort... och det har fortfarande inte gått över, stackars!!! Hon var inne en sväng på akuten samma dag, vilket sjukvårdsupplysningen rekommonderade. Läkaren på akuten trodde att det skulle gå över sammtidigt som smärtan i armen gick över, jag håller mina tummar för henne. Detta har gjort att jag inte vill gnälla över mina symtom, såsom onormal trötthet, jätte ont i huvudet och den enorma smärtan i armen. Jag tar en ipren, sover och använder inte armen...

Nu händer det en massa roliga saker. Ikväll ska vi till Pers krog och äta med Sofie och Joakim, Max ska visst vara hemma hos mormor. På söndag hoppas jag att min arm är så bra så även Sofies rygg kan bli bra.
Nästa helg är vio bjudna på fest hos Madeleine, men jag tror inte vi går, Danne känner att han måste få vila.
Helgen därefter ska vi till Joanne och Fidde i Jönköping, ska bli så himla roligt att träffa dem, var ju ett tag sedan.
Helgen därefter ska vi på 30-års fest hos Pelle, Mias bror, även Vivvi och Roger ska dit, skoj skoj.
Därefter har jag inte memorerat mer.

En annan jätte rolig grej som jag nog glömt skriva är att Danne har köpt biljetter till oss, så vi ska på In Flames i december, ska bli skoj att se dem. Jag har bara sett dem som förband till Iron Maiden och Danne har aldrig sett dem, så det ser jag framemot.

Nu ska jag vila hjärnan så jag är pigg och huvudvärken släpper inför middagen ikväll.
Trevlig helg alla läsare!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0