Hunnit med en hel del

Oj oj, vad en helg går fort. Jag tycker inte vi har hunnit med något, men när man såhär i efterhand funderar så har vi nog hunnit med en hel del.
I fredags var det hemmakväll med tacos. Det började bra, vi lagade maten, drack lite vin och så. Sen när vi väl skulle sätta oss och äta visar det sig att vi glömt en sked att ta köttfärsen med. Jag går (springer, som jag alltid gör) ut i köket och ska hämta denna sked. Eftersom de var ganska mörk i köket, varken såg eller tänkte jag på att ugnsluckan var öppen.... PANG!!!! Rätt in me knäet med mitt överkänsliga ärr på. Det gjorde så ont så jag tror nästan jag tappade luften. Jag trillar ner på golvet och försöker skrika av smärta, men jag tror inte det kom fram något, ett tag senare (har ingen tidsuppfattning) blir jag yr och sen frågar jag Danne efter vatten. Jag minns inte så mycket, jag tror att jag svimmade av en stund av smärtan. Det gjorde om inte lika ont som när det hände, så näst in till lika ont. Maten hann bli kall och jag kunde inte gå på hela kvällen. Suck, mitt liv i ett nötskal....
Tack Danne för hjälpen!

På lördagen hade vi bestämmt att åka in till stan med först fika och äta frukost hos mamma. Hur ska detta gå tänkte jag, jag kunde ju inte gå ordentligt. Men, sagt och gjort vi åkte. Jag drog ena benet efter mig hela dagen.....
Frukosten hos mamma var god. Var mysigt att kunna åka dit en sväng en lördag fm utan att känna sig stressad för att behöva åka hem till Jönköping igen. Vi stannade ett par timmar och fick även med oss en bokhylla hem till uterummet och varsitt bidrag till skor och blåtand. Tack för allt kära mor!
Sedan körde vi rundtur i Malmö, träffade upp Dannes mamma och lillasyster på Jägersro, vi fick titta på Anns (Dannes mamma) nya bil, en jätte fin Chrystler i collt färg. Roligt att se både dem och bilen :)
Efter rundturen med hela saaben full av mat och saker åkte vi hem till "Lilla huset i skogen" igen. När vi packade upp alla varorna ringde Roger och Vivvi och hörde om vi kunde träffas. Absolut ville vi träffa dem. Så en timme senare satt vi och drack vin i vår soffa och pratade skit, mycket roligt!!! Dock drack inte Vivvi eftersom hon är gravid, vilket vi gratulerar dem till. Vi har inte hunnit träffa dem sedan jag flyttade ner, så det var verkligen på tiden!!!
När de hade åkt satte vi oss i soffan och då kom Danne på, Fan, vi måste spackla, mamma Ann-Marie kommer ju i morgon och ska hjälpa oss att sätta upp väv och måla i sovrummet. Shit, klockan var då ganska sent. Skit samma sa vi och började spackla, riva ner tapet, blöta, riva lite till... sen var vi ganska nöjda med den dagen :)

Under lördagen hann vi ta de lugnt i 2 minuter, då tittade vi ut genom fönstret och nu fick jag lite bättre bildbevis:På söndagen lagade vi lunch (skaldjurscrèps), mums mums och åt me mamma. Sen var det dags för att fixa väggen i sovrummet. Det gick faktiskt ganska snabbt och smidigt. Härligt att ha en helt vit vägg i sovrummet nu. Direkt när vi var färdiga, körde vi hem till farmor. Hennes särbo/sambo Tore var hemma på permission från sitt korttidsboende. Dessutom skulle Danne lufta sin bil och flytta den lite pga olika omständigheter. Tanken var att vi skulle stanna i knappt en timme, vi var där i 2 timmar... blir alltid så när man sitter och snackar.

Som ni ser har det visst varit full rulle hela helgen, ändå kändes det ganska lugnt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0