Lördag

Jag har varit mycket dålig på att uppdatera min blogg, men jag har väldigt svårt att hitta tiden till det. Veckorna bara rusar iväg med alla måsten... Helgerna försvinner också, vart vet jag inte.
Sitter och funderar på om jag ska lägga ner bloggandet, eller om jag ska ta nya tag. Men som sagt, tiden finns inte i den utsträckning som jag önskar.
Jag ska fundera på om jag ska fortsätta eller inte, återkommer om detta.

Denna vecka har jag dessutom legat i magsjuka, mindre skoj. Har fortfarande dåligt med kraft att göra något. Äter inte som jag ska, har tappat vikt och är allmänt slut. Denna magsjuka tog ganska hårt på mig. Vaknade dessutom i morse med halsont, suck....

Något positivt är att jag har fått tillbaka min bil och att Danne fått tillbaka sin bil. Det negativa i det sammanhanget är att vi hade utgifter på 10 000 på grund av detta. Men det är ju dyrt att ha bil, det visste vi ju redan. Dock har man inget val när man bor på landet. Bara att "gilla läget" som man säger...

Idag är en lugn dag här hemma. Jag sitter vid dator och pysslar lite här hemma, Danne sitter och spelar x-box. han är inte så pigg han heller, har ju det lite jobbigt på sitt jobb just nu. Så vi är två tröttisar som i alla fall är glada att vi har varandra.

RSS 2.0