Fredag och Lördag

Igår var det jobb hela dagen, på kvällen var Danne hos en kompis och spelade x-box hela kvällen. Då passade jag och min mamma på att träffas hemma hos mig. Vi kollade Let´s Dance, snackade skit och åt snacks, mysigt mysigt.

Idag har jag varit lite slö eftersom jag har helt ont i halsen och förlylningen vägrar att ge med sig. Vi tog som sagt en sväng inom IKEA idag och shoppade lite. Nu ikväll har det varit vedhuggning och brödbakning som gällt.
Angående det nybyggda IKEA i Malmö, fy för vad stort det är. Danne blev trött innan vi kom till andra våningen :) det är ju där det roliga är. Jag tänkte att vi skulle gå och kolla lite och få inspiration till sitt kommande hem, men det får vi göra en dag då där är lite mindre folk. Jag kände också ett litet tryck över bröstet och jag har INTE, jag säger INGA problem med att gå och handla i stora varuhus, tvärtom, Me like, men detta var faktiskt lite väl.....

I morgon ska vi till mamma kl 13 och äta söndagsmiddag, nice! Därefter ska vi förmodligen tvätta lite hos henne. Tänkte ta alla täcken och kuddar eftersom vi inte har torktumlare är det lite svårt att tvätta det här hemma. Lite störigt, men vem fan bryr sig, vi behöver inte boka tvättid i alla fall här hemma, vi tvättar när vi vill och hur vi vill. Det går ju bra att hänga tvätten me, allt utom sängkläder :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0