update

Oj oj oj vad det händer mycket nu....
Förra veckan var det semester, då var det full rulle. Vi skulle försöka sälja eller byta Dannes bil, vi försökte hitta en lägenhet, vi hade kräftskiva med Sofie, Joakim å Max, vi fikade med Christel å Tomas, vi hade visning gånger 2, vi fikade me Cissi, Lasse å Tilde, vi handlade flyttkartonger, vi var på piren och åt osv osv osv.... Mycket roligt och mycket slit!

Nu har vi i alla fall börjat jobba. Själv jobbar jag min sista dag idag och Danne jobbar som vanligt! Ikväll ska jag börja packa hoppas jag. Jag hoppas också att budgivningen blir klar idag... sista budet igår var 845 000:-
 Igår efter jobb blev jag bjuden på middag och vin på Velevet av Ewa och Barbro. Vi åt, pratade, skrattade, jobbade och hade mycket mycket roligt!!! Jag fick en jätte fin present av dem. En italiensk kokbok med massor av fina recept. Jag har redan fått tips på 2 rätter som jag enligt dem måste laga så fort jag kan :)
Jag hoppas jag vi håller kontakten, för det är 2 underbara människor som är så roliga att umgås med. Nu har vi planerat en resa till Stockholm, å de ska komma ner till mig så fort jag fått ett ordentligt ställe att bo på. (Blir ju lite tight me 4 personer i Dannes 1a :) Känns sorgligt på ett vis att lämna allt, men också bra. Jag har inte fattat allt än, men det kommer väl snart.....

Kommentarer
Postat av: Danne pojkvännen

Haha! jag kan se de framför mig...att Eva och Barbro skulle sova på min soffa... Hahahaha!! :Dnu hoppas vi på att buden går upp, att jag får bytat min bil och att vi kanske kan hyra den där stugan :)puxx och god natti hjärtat!

2009-09-01 @ 22:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0