Packning å presenter

I tisdags morse gick jag upp tidigt och bakade kladdkaka, denna bjöds enhetscheferna psyk på till fika. De hade köpt en jätte fin present till mig, en typ värmeljusställning, med en glaskopp över där man ska lägga vaxkakor, då luktar det mumsfillibabba :) Jag blev jätte glad, gulligt av dem att tänka på mig! De uppskattade kladdkakan, skojigt!
På eftermiddagen bjöd jag staben på tårta, det var tyvärr bara 6 / 10 som kunde komma, men så blir de, det har väl inte hänt en gång att vi alla i staben varit inne sammtidigt... Jag la undan till de andra :)

I tisadgskväll kom Christel förbi en sväng, vi snackade skit, drack kaffe och bar upp min  CT från källaren. Hon kom vid 18, sen sa de tjof, sen va klockan 21, herregud va tiden går fort när man har roligt...

Hela onsdagen bestod av att packa, vila och prata i telefon. Jag kände mig så himla trött igår, så allting tog dö lång tid, så jag fick vila jätte mycket. Jag trodde jag skulle bli sjuk, men de klarar sig nog.... På kvällen klockan 20 skrev vi papperna på lägenheten, äntligen är den såld. Mäklaren tyckte inte att vi skulle acceptera 845.000 men jag orkade inte bråka, så hon fick snällt skita i det :) Jag köpte den för 850.000 så visst blev det en förlust, surt, men ska ja vara helt ärlig, så skiter jag i det, huvudsaken är att jag bott bra och att jag ska få komma ner till Skåne fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0