Torsdag till Tisdag

I torsdags var jag ute med Joanne, Karro, Christina och Anna. Vi åt och drack på Velvet i Jönköping, mycket gott och jätte mycket kanon roligt. Vid 20 åkte alla utom jag och Karro hem, vi mötte upp några andra som jobbar inom psykiatrin som vi tog en öl med. Sedan drog vi vidare till Club 90 000, även kallat Larm :) Där mötte jag massor av roliga gamla arbetskamrater tillika gamla vänner, hur roligt som helst. Men när klockan började närma sig midnatt, gjorde de föregående dagarnas packning sig påmind... Jag fick ont i huvudet och tog en taxi hem (Danne tvingade mig).

Fredagen bestod i packning, packning och packning och även ett besök hos Joanne och Fidde för lite massage. Fick även god fika och passa på att busa lite med söta Boss. Därefter blev det några timmars packning och frysavfrostning...

På lördagen, efter helt för lite sömn, packade jag det sista och körde och kastade några påsar med kläder och skor. Vid 11 kom Danne och Pappa, vi körde i 110 km/h direkt, några minuter senare kom Sofie, Joakim och Max. Joakim bar och Sofie och Max höll oss sällskap, Tack snälla familj Andersson för hjälpen. Efter 2 timmar var vi klara, då åt vi pizza, sen åkte Danne och Joakim iväg med det som gått sönder (ett skåp och en spegel). Efter det åkte vi våra 30 mil med ett tungt flyttlass. Äntligen... men när vi väl satt oss i bilen och kört i 1 min kom jag på, fan vi ska ju packa ur allt när vi kommer fram.. suck! Sagt och gjort, 30 mil senare packade vi ur allt, tog 20 minuter, fast nu ser pappas garage ut som kriget...

I söndags var vi och kollade på det vi kallar "Lilla huset i skogen" är lite mer som en stuga, men ligger enligt mig sååååååå jävla mysigt. Våra närmsta grannar är lammen! 500 meter längre bort ligger närmsta grannen, en bonde :) kommer nog bli hur härligt och avkopplande som helst. Dessutom är det väldigt billigt. förhoppningsvis kan vi sprara ihop till drömboendet :) Ska lägga upp foto sen!

I måndags var det ett annat hus vi var och kollade på i Anderslöv. Detta stället var tipp topp, skit snyggt, helt underbart med walk-in och allting, men vi backade i alla fall. Var dyrare, grannarna på herrgården verkade dö överklassiga och gav inga exakta besked, suck, sånt pallar ingen av oss med, så pass.

Idag har jag packat upp mina kläder i garderoben hos pappa. Skönt att äntligen få upp alla kläder! Efter en massa stök och bök var det dags att åka till farmor, vi skulle åka till hennes sambo/särbo som är på sjukhuset. Som tur var sprang vi på min kusin Linda innan vi körde. Hon hade pratat med läkarna och äntligen fått diagnos på honom, så det var skönt att veta när i träffade honom. 
Nu sitter jag hemma hos Danne, han har bjudit på god middag, entrecoté, mums! Vi har även kolla Idol, nu väntar jag på att chipsen som Danne köpte innan ska åka fram, hi hi hi!

Oj vad jag längtar till fredag, då ska jag och pappa ut och röja och börja flytta på dagen, sen kommer Dannes mamma och min mamma och ska hjälpa till, roooooligt!!!!Wiiiiiiii 
Jag ska bli bättre på bilder, men just nu är kablarna nerpackade, så fort de åker upp kommer bilderna fram :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0